Nu säger jag emot ett tidigare inlägg angående sommar,ledighet och träning.

Ta det lugnt, vila från träning och prestation skrev jag. MEN idag läser jag en insändare som får mig att tänka om lite. I alla fall se saken ur ytterligare ett perspektiv.

Sommar, sol och semestertider innebär inte att folk per automatik tar ledigt från sin träning. Solens strålar ger mer energi och semesterledighet innebär mer tid. Den kombinationen gör att folk kanske får nya idéer och tankar om just träning. Att ta hand om sig själv och njuta av tiden man är ledig är väl semester? Och det visar sig att många tränar mer regelbundet under hela året jämfört med hur det såg ut för exempelvis tio år sedan. Man bryter inte sina rutiner, kanske vissa till och med passar på att få till nya träningsrutiner.

Oavsett borde man tänka att den lediga tiden semestern innebär är tid för rekreation, återhämtning och uppladdning inför hösten. Kanske ni som jag inte bryter rutiner så mycket, men gör dem mer tillgängliga och mjukare?